Algemene Informatie

ALGEMENE INFORMATIE

Er is een nieuw tijdperk aangebroken. Maak je klaar voor een ervaring die voor altijd in je geheugen gegrift zal blijven staan. X-citement Festival neemt je mee naar een hoger niveau. Een niveau waar alles mogelijk is, een niveau waar grenzen verlegd zullen worden, een niveau dat je niet aan je voorbij kunt laten gaan!

Op 21 en 22 september 2018 hebben wij jou nodig om geschiedenis te gaan schrijven, ben jij bij X-citement Festival? Dit tweedaagse festival zal plaatsvinden in het buitengebied van Dongen. Jong of oud, X-citement Festival heeft aan jou gedacht!

Op vrijdag is iedereen welkom bij de X-citement Frisparty. Dit is een topavond waar iedereen los kan gaan op verschillende muziekstijlen. Wil jij een keer lekker op stap? Kom dan naar de X-citement Frisparty!

De zaterdagavond is voor het publiek met een leeftijd van 18 jaar en ouder. Op deze avond zullen verschillende dj’s de grond laten beven! Tickets verkrijgbaar vanaf 27 juni.

LEEFTIJD

Vrijdag: alle leeftijden, er wordt deze avond GEEN alcohol geschonken.
Zaterdag: 18+ (ID tonen verplicht)

DATUM EN TIJDEN

Vrijdag 21 september is van 19:00u tot 00:00u
Zaterdag 22 september is van 19:00u tot 01:00u

SOCIALE MEDIA 

Volg X-citement Festival en blijf overal op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom aankondigingen, winacties, line-up bekendmaking, aftermovie, foto’s en toekomstige evenementen. Link naar des betreffende kanalen in de menu balk.