Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Vraag: Vrijdag is een frisparty wat betekent dit?

De vrijdag is voor alle leeftijden. Op vrijdagavond is iedereen welkom, als je maar in het bezit bent van een ticket. Deze zijn al voor € 6,00 verkrijgbaar via de ticketshop (op de dag zelf tot 17:00) Let op: alleen verkrijgbaar als e-ticket via de ticketshop. Prijs deurverkoop: €10,00 na 17:00 op de dag zelf.

Vraag: Ik word 23 september 18 jaar, kan ik dan toch X-citement Festival bezoeken?

Helaas is dit niet mogelijk, en worden er geen uitzonderingen gemaakt. Je moet 18 jaar of ouder zijn om op zaterdag 22 september het festival te mogen bezoeken.

Vraag: Is er een mogelijkheid om te pinnen op het festivalterrein?

Het is WEL mogelijk om te pinnen op het festivalterrein.

Vraag: Is er een mogelijkheid om te sigaretten te kopen op het festivalterrein?

Het is NIET mogelijk om sigaretten te kopen op het festivalterrein.

Vraag: Mag ik mijn foto- en/of videocamera meenemen?

Het is niet toegestaan om (semi) professionele foto/video apparatuur mee naar binnen te nemen, tenzij anders is overeengekomen met de organisatie. Een normale (digitale) telefooncamera is wel toegestaan. Daarnaast legt XEVENTS het complete festival vast op foto’s en video’s. Deze komen na het festival spoedig online.

Vraag: Mag ik eten en/of drinken meenemen?

Je mag geen eten of drinken meenemen naar X-citement Festival. Heb je een speciaal dieet, dan maken wij een uitzondering als je een doktersverklaring meeneemt en toont bij de ingang.

Vraag: Mag ik medicijnen meenemen?

Uiteraard is het geen probleem als je medicijnen meeneemt die je nodig hebt, mits je een doktersverklaring meeneemt en toont bij de ingang. Drugs zijn niet toegestaan op het festivalterrein.

Vraag: Mag ik mijn X-citement tickets doorverkopen?

Je mag een ticket niet verkopen met als doel daar winst op te maken. Je mag uiteraard wel een ticket voor je vrienden bestellen en deze voor dezelfde prijs doorverkopen.

Vraag: Moet ik tijdens het festival gehoorbescherming dragen? 

Geluidsapparatuur kan gehoorbeschadiging veroorzaken. Neem daarom gehoorbescherming mee. De organisatie is niet aansprakelijk voor enige gehoorbeschadiging die eventueel mocht ontstaan, het verblijf op het festivalterrein geschiedt op eigen risico.